Tisztázzunk néhány dolgot a koronavírus helyzettel kapcsolatban

Csak hogy világosan lássunk……Remélem így mindenkinek egyértelmű mi a teendő a nagy “koronásvírus ” helyzetben…

 1. WHO szerint nem kell beszarni, lehet utazni nem világjárvány.
 2. A WHO szerint a vírus világjárvány, a határzár, karantén szerintük a jó, de a cél a nyájimmunitás a karantén alatt… Vagy védőoltás, a klinikai kísérletek után, 2-3 év múlva. Jövőre. Már megtalálták bilgécék.
 3. Tesztelni csak azt kell aki tünetet produkál. Mindenkit tesztelni kell. Ennyi fertőzöttet már nem érdemes tesztelni. Tesztelni kell, de csak az ellenanyagot keresendő, hogy aki már átesett észrevétlen, az visszamehessen dolgozni.
 4. A tesztek hatékonyak. A tesztek hatékonysága maximuj 30%. A tesztek eleve tartalmaznak vírust.
 5. Azonnal maszk kell mindenkinek. Nem kell maszk mindenkinek, csak az egészségügyben dolgozóknak. A maszk megvéd, csak azzal menj az utcára, boltba. A maszk nem véd a fertőzéstől. A maszk azért kicsit védhet esetleg a fertőzéstől. Csak a membrános véd a fertőzéstől. A membrán eltelítődik 3-4 órán belül, utána el kell dobni. A többit is el kell dobni. Nem kell eldobni, csak le kell fertőtleníteni. Fertőtlenítő hiánycikk. De vasalni is lehet. Lehet, de nem érdemes,mert a vírus egy hétig is fertőzőképes maradhat. Tökmindegy, hogy véd-e a maszk, ha nem teszel fel védőszemüveget. Milyen védőszemüveg? Ami védi a szemet a fertőzéstől. A maszk nem védi a szemet a fertőzéstől?
 6. Wuhan/Kína a hibás, Charles Lieber azaz Izrael a hibás. Az amcsi katonák szórták szét a fertőzést a wuhani játékokon. A denevér, a tobzoska, az 5G, Bill Gates és bandája a hibás.
  A gamma sugarak is okozhatták, de lehet a földönkívüliek, vagy csak szimplán természetes.Nem lehet természetes ebben a formában. De lehet, hogy napkitörés lesz, vagy jön egy meteorit. Vagy már volt meteorit, onnan jöttek a vírusok.
 7. Az OT szerint a fertőzöttek 80 % tünetmentes, de a fő virológusuk Szlávik szerint 30%, de szerintük 11x a különbség a valós és teszttel igazolt fertőzöttek száma között. Minden fertőzött beteg. Csak még nem beteg. De majd lesz. Vagy nem lesz. De fertőz. Vagy a tünet nélküli nem is fertőz.
 8. Kell a lélegeztetőgép, de más tudósok szerint nem használ, sőt, árt.
 9. A klorokin csodaszer és gyilkos méreg is. A tüdőbaj bacilusa ellen adott BCG oltás kiirtja a vírusokat. Mi, magyarok ezért nem halunk meg. Mi is meghalunk. Előbb-utóbb. Különben is bilgécék már feltalálták a vírust. Az antitesteket. Nem találták fel, eleve ők csinálták a vírust.
 10. A vitaminok is hülyeség, a C meg a D nem.Vagy azok is.
 11. Pálinka, fokhagyma, gyömbér és a karfiol megvéd a fertőzéstől. A karfiol nem véd meg a fertőzéstől. A pálinka sem véd meg, csak ha a kezedre öntöd és elég erős.
 12. A vírus megtapad 7 napig is valahol, amúgy pár perc alatt elpusztul, megöli a szappan, kivégzi a klór is de alkohollal nem jó törölgetni.
 13. Hypos tojás az nagyon jó.
 14. Maradj otthon, de a gazdaság nem állhat le azért járj be dolgozni is.
 15. Zárjuk be a piacot. A vásárcsarnokot is. A multinacionális üzletekbe elmehetsz, ha muszáj. A csarnokba is, ha nem zárt be. Ha bezárjuk a csarnokot, csökken a fertőzés. Ha bezártuk a csarnokot, nő a fertőzés, mert akik addig ott vásároltak, ezután a multikhoz mennek ők is.
 16. Az idősek betegsége. Kigyógyult belőle 95, 100 éves ember is. Kínában a legidősebb gyógyult 103 éves. A betegek betegsége. Nem a betegeké, egészségesek is meghaltak. Egészségesekre nem veszélyes a vírus.
 17. Az öregek maradjanak otthon, mert rájuk életveszélyes a vírus. Megoldjuk helyettük a vásárlást. Nem tudunk ennyi idős embert kiszolgálni. A fiatalok is maradjanak otthon, mert rájuk is veszélyes lehet a vírus. A fiatalokat nem kellene otthon tartani, mert rájuk nem veszélyes a vírus. A játszótereket bezárjuk, nehogy megbetegedjenek a gyerekek. A gyerekeken tünetek nélkül átmegy a fertőzés.
 18. Az erdőket lezárjuk, mert túl magas a népsűrűség. Az erdőket nem zárjuk le, mert a meleg és napsütés, meg az UV kiirtja a vírusokat. A meleg nem árt a vírusnak.
 19. A buszok járnak, de ne szállj fel rá. Kocsival közlekedj. Ülj be valaki más autójába. Ne közlekedj, nem tudsz megmaradni otthon a seggeden két (öt-tíz) hétig?
 20. Az erkélyen tapsolás növeli a lélegeztető gépek számát. A tömeges erkélyen tapsolás a vírusok számát növeli.
 21. A maratonit szobában is le lehet futni. Szobában nem lehet futni, maximum egyhelyben, de ott nehéz kiszámolni a távolságot. Remekül lehet maratonit futni futógépen….

Most már tiszta minden?