Egy felmérés szerint minél többet keres egy férfi, annál valószínűbb, hogy nincs nagy pénisze

Az OnBuy.com nevű online piactér végzett egy felmérést 997 brit férfi részvételével, amiben az állásukról és a keresetükről kérdezték őket – valamint a péniszük méretéről. Az eredményekből három infografikát készítettek, ezek alább láthatóak, valamint egy sajtóközleményt, amit a mi szerkesztőségünkhöz is eljuttattak, és aminek a lényege a következő megállapításokban foglalható össze:

  • A statisztikusok azt találták, hogy a fizetés és a pénisz mérete fordítottan arányos, azaz a legjobban keresőknek van a legkisebb pénisze.
  • A 7,5 centiméteres nemi szervvel rendelkezők átlagosan több, mint kétszer annyit keresnek (évi 58 ezer fontot, azaz kb. évi 23 millió forintot), mint amennyit a 20 centi felettiek (évi 27 ezer fontot, azaz kb. évi 10 millió forintot).
  • Az előléptetések tekintetében a 10 centiméteres pénisszel rendelkezők voltak a legsikeresebbek, őket átlagosan 2,9-szer léptették elő az utóbbi 5 évben.

A felmérés nemcsak a kereseteket vizsgálta, hanem azt is, hogy az adott férfiak milyen ágazatban dolgoznak. Ezek alapján a következő megállapításokra jutottak:

  • A fizikai munkát végzők között vannak a legnagyobb arányban a 15, illetve 17,5 centiméteres pénisszel rendelkezők, az arányuk 59%, illetve 16%.
  • A művészettel foglalkozók körében a legmagasabb a legalább 20 centis pénisszel rendelkező férfiak aránya, 5%-kal. A 15 és 17,5 centiméteres kategóriákban a művészétekkel foglalkozók a másodikak a fizikai munkások után.
  • Az egészségügyben dolgozók átlagos méretekkel rendelkeznek.
  • A legrövidebb méretekről a banki és pénzügyi szektorban dolgozók számoltak be, közöttük vannak a legmagasabb, 7%-os arányban azok, akiknek a pénisze 7,5 centi körüli.
  • A második legtöbb 7,5 centi körüli pénisszel rendelkező férfi a jogászok között van, 4% az arányuk.

További érdekes dolgok:
Nézz szét itt:

➡️ https://ezdejo.net/
➡️ https://2230.hu/hirek/szines-hirek/
➡️ https://gojgo.eu/erdekessegek/
Vagy itt:

➡️ https://fb.me/ezdejonet/
➡️ https://fb.me/maistanultam/

Ajánljuk az ön figyelmébe a következő infografikákat, természetesen az adatok hüvelykben és angol fontban vannak kifejezve, az előbbiből egy kb. 2,5 centiméternek, az utóbbiból egy jelenleg kb. 400 forintnak felel meg.

(Velvet)